_______________________________________________________________________________________

Vaak Gestelde Vragen:

Daar waar de uitvaartbegeleider zich vooral bezighoudt met de organisatorische en logistieke aspecten van een uitvaart, is een ritueelbegeleider / uitvaartspreker er voor de inhoudelijke kant van de ceremonie. De woorden, de symbolen, de muziek.

Bij een uitvaartzekering vallen de kosten voor de ritueel- en woorddienstbegeleider vaak onder de ‘vrij besteedbare ruimte’.
Op onderstaande site wordt uitgelegd wat de vergoedingen voor deze begeleiding zijn en onder welke voorwaarden deze vallen. https://uitvaartverzekering.nl/onderwerpen/ritueelbegeleiding

Na een overlijden ben ik uiteraard rechtstreeks te benaderen om invulling te geven aan de dag van afscheid. Daarnaast werk ik ook nauw samen met uitvaartverzorgers. Soms kan het rust geven om op voorhand, bij leven, een gesprek te voeren over een mooie en waardige invulling van de afscheidsplechtigheid. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Nee. De levensvisie van de overledene en nabestaanden staan centraal.

Een eerste gesprek is kosteloos, m.u.v. reiskosten indien de locatie van het gesprek buiten een straal van 10 kilometer rond de gemeente Westerveld (Dr). Kijk voor de tarieven op deze pagina.

MENU
PAGE TOP